Gündem

Alışverişe çıkmadan önce Akbank’ın bu kampanyasını mutlaka okuyun; alışverişlerin 75 TL’si banka tarafından karşılanacak! Son gün…

Okula dönüş ile birlikte bankaların alışveriş kampanyalarının sayıları da artmaya başladı. Bu kampanyalardan birini düzenlemiş olan Akbank, okul alışverişleri kapsamında giyim, ayakkabı ve kırtasiye sektöründe yapılacak alışverişlere 75 TL’ye varan Chip-Paralar hediye edeceğini duyurdu.

AKBANK, ALIŞVERİŞLERE HEDİYE VERMEYE BAŞLADI

Yeni bir kampanya kapsamında Akbank Kart sahibi olan banka müşterilerine seslenen Akbank, müşterilerinin internet alışverişi de dahil olmak üzere tek seferde yapacakları ikinci ve sonraki her 300 TL değerindeki alışverişine 25 TL olmak üzere, toplamda 75 TL Chip-Para hediye edeceğini açıkladı. Kampanya kapsamında hediye kazanmak için alışveriş yapılması gereken sektörleri de açıklayan Akbank, bu sektörleri; giyim, ayakkabı ve kırtasiye olarak sıraladı.

AKBANK’IN KAZANDIRAN KAMPANYASI İÇİN SON GÜN 30 EYLÜL

Yeni başlattığı kampanyası kapsamında giyim, ayakkabı ve kırtasiye sektöründe yapılacak harcamalara toplamda 75 TL değerinde Chip-Para hediye edecek olan Akbank, kampanyadan yararlanmak için son günü 30 Eylül 2022 olarak belirledi. Bu kampanya kapsamında Chip-Para kazanmak isteyen Akbanklıların alışverişlerinden önce kampanyaya katılımların şart olduğu da yine banka tarafından açıklandı. Akbank’tan gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda; Akbank Juzdan ya da Akbank Mobil’den kampanyaya katılım sağlayabilecek olan Akbanklıların aynı zamanda “DONUS” yazıp 4566’ya SMS göndererek de kampanyadan yararlanabileceği öğrenildi.

AKBANK, KAMPANYASININ DETAYLARINI DA AÇIKLADI

Kampanyası kapsamında birtakım kurtallar belirlemiş olan Akbank, bu kuralları da açıkladı. Kampanyasını sadece müşteri bazlı olarak gerçekleştiren Akbank, her müşterisinin bu kampanyadan en fazla 75 TL Chip-Para kazanabileceğini duyurdu. Asıl Akbank Kart sahiplerini kampanyadan yararlandıran Akbank; Axess, Wings, Free, ticari kartlar ve ek kartlarla yapılan harcamaları kampanya dışı bıraktı. Ayrıca, aynı gün aynı işyerinden yapılacak yalnızca ilk harcama tutarını kampanyaya dahil eden Akbank; ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT/Havale para transferleri, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, mail order, telefon order, fon alım/satım, BES işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler gibi işlemlerin kampanya tutarına dahil edilmeyeceğini duyurdu.