EkonomiGündem

Alışveriş Yapacak Vatandaşlara Duyuru Yapıldı: O Ürün Sadece 9.90 TL’den Satılacak

Dar gelirli vatandaş son zamanlarda artan gıda ve teme ihtiyaç ürünleri sonrasında uygun fiyatlı ürünler arayışına girdi. Zincir marketlerin ve online market uygulamalarının kampanyalarını takip etmeye devam eden vatandaşlara, İstegelsin uygulaması kampanyalarını duyurdu.

Özellikle son dönemlerde ortaya çıkan ve pandemi dönemi ile vatandaşlara sağladığı kolaylık ile herkes tarafından tercih edilen online alışveriş uygulamaları vatandaşlara evlerinden çıkmadan uygun fiyatlı ürün ve oldukça geniş kampanya imkanlarını sunuyor. Özellikle son günlerde uygun fiyatlı ürünler ile bilinen uygulama İstegelsin vatandaşlara sunduğu kampanyalı fiyatlar ile vatandaşlara uygun fiyat etiketli ürünler sunmaya devam ediyor.

Özellikle pandemi dönemi ile başlayan ve vatandaşlara oldukça kolaylık sağlayan online alışveriş uygulaması İstegelsin’den vatandaşlara güzel haber geldi. Son zamanlarda artan ürün fiyatlarına karşı İstegelsin uygulaması her gün birçok üründe kampanya yapmaya devam ediyor.

İstegelsin uygulamasında bugün birçok ürün kampanyalı olarak satışa sunulacak.

İstegelsin uygulamasında bugün Pınar 4 Adet 1 Litrelik süt 45.95 yerine sadece 19.90 TL’den satılacak.

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi Polonez marka Dana Sucuk 240 gram 49.90 TL yerine sadece 9.90 TL’den satılacak.

Mutfakların demirbaşı en çok kullanılan su ısıtıcısını da kampanya yapan İstegelsin, Sinbo marka su ısıtıcısını 99.90 TL yerine sadece 29.90 TL’den satacak.