Gündem

Alişan’dan kahreden açıklama: Annem dışarı çıkmıyor, babam öğlene kadar mezarlıkta!

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz temmuz ayında koronavirüs sebebi ile 41 yaşında kaybetmiş olduğu kardeşi Selçuk Tektaş için yas tutmaya devam ediyor. Acısının her gün katlanarak arttığını her fırsatta ifade eden şarkıcı Alişan, sevenlerini kahreden bir açıklamaya daha imza attı. Verdiği bir röportajda oldukça üzgün olduğu gözlenen Alişan, kardeşinin kaybının ardından annesinin, kendisinin ve babasının yaşadıklarını anlattı.

“Ben Kardeşimi Onlar Evladını Kaybetti!”

Şu sıralar TRT 1 ekranlarında gündüz kuşağı sunan Alişan, bir yandan da sahneye çıkmaya devam ediyor. Tek kardeşi Selçuk Tektaş’ın kaybının ardından zor günler geçirmeye devam eden ünlü şarkıcı, konu ile ilgili olarak samimi açıklamalarda bulundu.

21 Temmuz 2021 tarihinde, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebi ile kardeş Selçuk Tektaş’ı henüz 41 yaşında iken kaybeden şarkıcı Alişan’ın hala yas sürecinde olduğu biliniyor. Konu ile ilgili olarak bu zamana kadar birebir röportaj vermekten kaçınan Alişan, ilk kez röportaj vererek samimi açıklamalarda bulundu. Annesi ve babasının hala toparlanamadığını, kendisinin de çalışmak zorunda olduğu için ayakta kalmaya çalıştığını ifade eden Alişan “ben kardeşimi, onlar ise evlatlarını kaybetti” diyerek göz yaşlarına boğuldu.

“Annem dışarıya çıkamıyor. Babam ise öğlene kadar mezarlıkta…”

Kardeşi Selçuk Tektaş’ın kaybının ardından annesi ve babasının hala toparlanamadığını belirten şarkıcı Alişan, bu süreçte annesi ve babasının yaşadıklarını anlattı.

Selçuk Tektaş’ın kaybının ardından, babasının her sabah mezarlığa gittiğini ve öğle vaktine kadar mezarlıkta vakit geçirdiğini belirten Alişan, babasının böyle bir rahatlama yöntemi seçtiğini ifade etti. Annesinin ise kaybın yaşandığı günden beri dışarı çıkmadığına dikkat çeken şarkıcı Alişan, annesinin sadece mezarlığa ve eşi Buse Varol ile birlikte yaşadığı eve geldiğini ifade etti.

Çalışmak Zorunda Olduğunu Söyledi!

Kardeşinin kaybının ardından kendine gelemediğini söyleyen Alişan, evli ve çocuklu olmasaydı buralarda duramayacağını belirtti. Kendi çocuklarına ve kardeşinin emaneti olarak gördüğü yeğenlerine bakmak için çalışmak zorunda olduğunu belirten Alişan, onlar için ayakta kalmaya çalıştığını ifade etti.