Kültür SanatMagazin

Alişan Seksenler dizisinde oynayacak! Beklenmedik gelişme!

Yıllar önce izleyicilerin severek takip ettiği Cennet Mahallesi’nde canlandırdığı Ferhat rolüyle adından söz ettiren Alişan, müzik piyasasının yanı sıra oyuncu olarak dizi ve filmlerde rol almaya da devam ediyor. Alişan, bu günlerde ise Seksenler dizisinde konuk oyuncu olarak görev alacak.

Geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs sebebiyle kaybeden ve sonrasında ailesi ile zaman geçiren Alişan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dizide rol alacağını duyurdu. Ünlü oyuncu dizinin oyuncularıyla pozlarını paylaşarak takipçilerini heyecanlandırdı.

Birçok dizide rol aldı

Çıkardığı şarkıların yanı sıra yaptığı oyunculuklarla da tanınan Alişan, ilk olarak 1998 yılında yayınlanan Aynalı Tahir’de başrol olarak görev almıştı. Alişan daha sonra ise Falçata Kemal, Kurt Kapanı, Aşkına Eşkıya, Cennet Mahallesi ve Dostlar Mahallesi dizilerinde de oynamıştı.

Yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu, kadrosunda Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık ve Zeynep Demirel gibi isimlerin yer aldığı Seksenler dizisi, hafta içi her gün TRT 1’de ekrana gelmeye devam ediyor