Magazin

Aleyna Tilki, Şahin Akdemir’in Adını Hatıra Ormanında Yaşatacak

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında bugün vereceği konser gelirlerini Marmaris’te çıkan yangında ekiplere motorsikleti ile gönüllü olarak su ve ayran taşıyarak yardımcı olurken hayatını kaybeden Şahin Akdemir adına Hatıra Ormanı yaptırmak adına bağışlayacağını duyurdu.

Ülkemizin bir çok şehrinden peş peşe yangın haberleri gelmeye devam ediyor. İlk olarak Manavgat’ta 4 farklı noktada başlayan orman yangınlarının ardından ülkede birçok yer yanmaya devam ediyor. Manavgat’ta çıkan yangında motorsikleti gönüllü olarak ekiplere su ve ayran taşıyan 25 yaşındaki Şahin Akdemir dönüş yolunda kaza yaparak alevlerin altında kalmış ve yaşamını yitirmişti.

Hatıra Ormanı Yaptıracak

Genç şarkıcı Aleyna Tilki tüm ülkeyi derinden etkileyen Şahin Akdemir için anlamlı bir harekette bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden Şahin Akdemir adına Hatıra Ormanı yaptıracağını açıklayan Tilki, “Yarın akşam gerçekleşecek Turkcell Vadi İstanbul konserimden elde edeceğim geliri çıkan yangına müdahale eden ekiplere su ve ayran taşırken dönüş yolunda kaza geçirerek alevler arasında hayatını kaybeden 25 yaşındaki sevgili Şahin Akdemir adına Hatıra Ormanı kurmak adına bağışlıyorum. Mekanın cennet olsun sevgili Şahin” ifadelerini kullandı.

Klibini Erteledi

Ülkede yaşanan yangın olaylarına kayıtsız kalmayan 21 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, yaşanan yangın facialarının ardından Sır şarkısının klibini ertelemişti. Şimdi ise genç şarkıcı bugün vereceği konser gelirlerini Marmaris’te çıkan yangında ekiplere motorsikleti ile ekiplere yardımcı olurken hayatını kaybeden Şahin Akdemir adına Hatıra Ormanı yaptırmak adına bağışlayacak.