Magazin

Aleyna Tilki İstanbul Havalimanı'nda yolcuyla tartıştı!

Aleyna Tilki, İstanbul Havalimanı’nda bir yolcuyla sıra tartışması yaşadı. Tilki, hakaret ettiği iddiasıyla polis merkezine ifade verdi. Genç şarkıcı işlemlerinin ardından uçuşunu iptal etti. 

Son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren genç şarkıcı Aleyna Tilki, İtalya’nın Milano kentine gitmek için geldiği İstanbul Havalimanı’nda sıra tartışması yaşadığı bir yolcu ve hakaret ettiği iddia edilen bir özel güvenlik görevlisinin şikayeti üzerine havalimanı polis merkezinde ifade verdi.

İFADE VERDİ, UÇUŞUNU İPTAL ETTİ

Bir süre ifade işlemleri için polis merkezinde kalan ünlü şarkıcı, işlemlerin ardından uçuşunu iptal etti. Şarkıcı daha sonra havalimanından ayrıldı.

OLAY ANI KAMERADA

Aleyna Tilki’nin yaşadığı tartışma kameraya da yansıdı.

“SABRIMIN SON NOKTASI”

Açıklamasında geçmişten yaşadığı sıkıntılardan bahseden Aleyna Tilki, “Geçmişte prodüktörümün bıçaklanması, konserimde bomba patlaması, kariyerim sürecinde daha reşit bile değilken birileri tarafından şiddet görmemden dolayı(!) ve sosyal medyada tehdit içerikli mesajlar da almamdan dolayı artık susmak istemediğim için, artık sabrımın son noktasına geldiğim için havaalanında üstüme gelen bir adama karşı kimse bir şey yapmazken ben kendimi korudum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın