Magazin

Aleyna Tilki evleniyor mu? Davetiyesini yayınladı, kiminle evlenecek?

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, yine dikkat çekici bir mesaj paylaştı. Gündeme bomba gibi düştü. Düğün davetiyesini paylaşan şarkıcı sevenlerini şoke etti.

Şarkıcı Aleyna Tilki 'Evleniyorum' diyerek davetiyesi paylaştı

Aleyna Tilki yeni şarkısı Sır’ı sevenleriyle buluşturmaya gün sayıyor. Gelinliğe benzeyen beyaz elbisesi ve düğün davetiyesiyle yaptığı paylaşım olay oldu. Bu paylaşımla genç şarkıcı dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tilki, “Ayın 28’inde evleniyorum” diyerek bir davetiye paylaştı.  Şarkı tanıtımı için böyle bir paylaşım yaptığı düşünülen Aleyna’ya yorum ve beğeni yağdı.

Şarkıcı Aleyna Tilki 'Evleniyorum' diyerek davetiyesi paylaştı

Öte yandan Aleyna Tilki’nin yarın akşam yapılacak organizasyonunla nasıl ve kiminle evleneceği ise sosyal medya kullanıcıları tarafından merak konusu oldu.

Takipçisinin eleştirisine Aleyna Tilki’den cevap gecikmedi

Bir Twitter kullanıcısı, “Daha birkaç ay önce dünya starı olmaya heveslenip İngilizce şarkı çıkaran, “Eurovision’a katılmam benim hedeflerim çok yüksek” diyen Aleyna Tilki; şimdi arabesk ve yemekli mekanlarda sahneye çıkıyor” sözleriyle Tilki’yi eleştirdi.

Bu eleştiriye karşı tepkisiz kalmayan Tilki, “Çocuklar beni sevdiği gibi, 40 yaş üstü özel bir kitleye de konser verebildiğimi göstermek istedim bu yaşta… Onlara özel bir şarkı listesiyle. Dalını beğenmeyen meyve olgunlaşmadan çürür ve ölür” ifadelerini kullandı.