Gündem

Aleyna Çakır’ın ölümünde baş şüpheli Ümitcan Uygun ile ilgili flaş gelişme! Gözaltına alındı

Aleyna Çakır’ın ölümünde baş şüpheli Ümitcan Uygun ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İki kadınla birlikte uyuşturucu kullanırken çekilen videoları sosyal medyada olay yaratan Ümitcan Uygun ve babası Durak Uygun gözaltına alındı. Konuyla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden de son dakika açıklaması yapıldı.

Olayın üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlattı. Harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri Ümitcan Uygun ve yanında bulunan iki kadından T.K.’yı yakalayarak gözaltına aldı.

Ayrıca, Ümitcan Uygun’un kaçmasına yardımcı olduğu iddiasıyla babası Durak Uygun da gözaltına alındı. Ümitcan Uygun hakkında, ‘Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek’ suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.

Tepki çeken görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı

ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLADI

Konuyla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden de son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada ‘Bazı sosyal medya hesaplarında, yanındaki iki kadınla birlikte uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanırken çektikleri görüntüleri yayınlayan Ümitcan UYGUN isimli şahıs 10 Ocak 2021 günü ilimiz Etimesgut ilçesinde ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili tahkikat Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde çok yönlü olarak yürütülmektedir’ denildi.