Gündem

Aldattığı iddia edilmişti; ayrılmasının üzerinden 2 ay geçmeden yeni bir yelken açtı! “Shakira, bu kez Gerard Pique affetmeyecek!”

Bir süredir ihanet gölgesi altında ilişkilerini sürdüren Gerard Pique ile Shakira çiftinden ayrılık açıklaması geldi. Ortak bir basın açıklaması ile yollarını ayıran Gerard Pique ile Shakira çiftinden yeni bir aşka yelken açan ilk isim ise, Gerard Pique oldu.

ARALARI DAHA ÖNCE DE BOZULMUŞTU

Dünyaca ünlü futbolcu u Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, 2010 yılından bu yana olan birlikteliklerinde çok sayıda kriz atlattı. Son krizlerini 2017 yılında atlatan çiftten Shakira, bu krizin üzerinden geçen iki yıl sonra; “Pozitifliğimi yitirmiştim. Karamsardım. Çekilmez bir insan olmuştum artık. Gerard en kötü yüzümü gördü” itirafında bulunmuştu. Böylesi büyük bir krizi dahi atlatan Gerard Pique ile Shakira çifti, ihanete yenik düştü.

BU KEZ AYRILIK KESİNLEŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Gerard Pique’nin Shakira’yı aldattığı iddia edilmiş ancak, ünlü çift ilişkilerinin üzerinde dolaşan ihanet iddialarının gölgesinde kalmış ve uzunca süre bir açıklama gerçekleştirmemişti. Bu aldatma iddialarının ardından dünyaca ünlü futbolcunun eski evine taşındığı da konuşulmaya başlayınca, çift yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. Ortak bir açıklama gerçekleştiren Gerard Pique ile Shakira çifti; “Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı üzgünüz. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz” demişti. Bu açıklamanın ardından ise, çocukları Milan ve Sasha ile birlikte Shikara’nın ABD’ye taşınma kararı aldığı konuşulmaya başlanmıştı.

YENİ AŞKA YELKEN AÇTIĞI İDDİA EDİLDİ

Boşanma kararını duyurmalarının üzerinden geçen iki ay sonra yeni bir isim ile anılmaya başlanan Gerard Pique’nin sahip olduğu şirketi Kosmos’ta çalışan Clara Chia Marti ile birlikte olduğu öne sürüldü. Bu iddiayı ortaya atan ise, şirkette çalışan isimsiz bir kaynak oldu. Kaynağın dünya basınına aktardığı bilgiler arasında; “Gerard ve Clara aylardır görüşüyorlar. Clara; Gerard’ın ofisinde çalışan, şirket için etkinlikler düzenleyen bir öğrenci. İlişkileri hakkında sessiz kalıyorlar ki, ama etraflarındaki insanlar aralarında neler olduğunu biliyor. Yakınlarındakiler, ikilinin aşklarını gizli tutmasına yardımcı oluyor. Clara’nın tüm sosyal medya hesapları silindi. Böylece insanlar onu ya da fotoğraflarını bulamıyor. Bu, Gerard’ın arkadaşlarının Clara ile ilişkisi konusunda gerçekten ciddi olduğunu düşünmelerine neden oluyor” ifadeleri yer aldı.