Ekonomi

Albaraka Türk Katılım Bankası İzmir ve Ankara’da gayrimenkul fiyatlarını dibe çekti: Geniş dubleks daire 3 milyon 900 TL’den satışa sunuldu!

Son dönemlerde sıfır faiz- düşük kar payı politikası ile geliştirmiş olduğu kampanyalar ve finansman hizmetleri ile dikkatleri üzerine toplayan Albaraka Türk Katılım Bankası, uygun fiyatlı gayrimenkul arayışı içerisinde olan tüketiciler için kendi ihale platformu Albaraka Gayrimenkul üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI ANKARA İŞ YERİ İHALESİ

Albaraka Gayrimenkul platformu üzerinden satışa çıkarılmış olan ilk icralık gayrimenkulün, Ankara ilinin Çubuk ilçesinde bulunduğu bildirildi. Gayrimenkulün Ankara ilinin Çubuk ilçesinde bulunan bir dükkan olduğunu belirten katılım bankası, ayrıntıları paylaştı.

Albaraka Türk Katılım Bankası Esenboğa Mahallesi’nde bulunan dükkanın toplam kullanım alanını 385 metrekare olarak açıkladı. Banka, krediye uygun olan icralık gayrimenkul için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 600 bin TL olduğunu bildirdi.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI ANKARA KONUT İHALESİ

Albaraka Gayrimenkul platformu üzerinden satışa çıkarılmış olan ikinci icralık gayrimenkulün, Ankara ilinin Yenimahalle ilçesinde bulunduğu bildirildi. Gayrimenkulün bir rezidans dairesi olduğunu belirten katılım bankası, ayrıntıları paylaştı.

Albaraka Türk Katılım Bankası Şehri Sefa Rezidans’ta bulunan dairenin toplam kullanım alanını 376 metrekare olarak açıkladı. Dairenin dubleks olduğunu ifade eden katılım bankası, ihale kapsamında verilebilecek olan minimum fiyat teklifinin 3 milyon 900 bin TL olduğunu belirtti.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI İZMİR İŞ YERİ İHALESİ

Albaraka Gayrimenkul platformu üzerinden satışa çıkarılmış olan üçüncü icralık gayrimenkulün, İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunduğu öğrenildi. İcralık gayrimenkulün 55 metrekarelik bir dükkan olduğunu belirten katılım bankası, ayrıntıları paylaştı.

Albaraka Türk Katılım Bankası Kaptan Mahallesi’nde bulunan ve ulaşım açısından da doğru yerde konumlanmış olan 55 metrekarelik dükkan için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini, 700 bin TL olarak belirledi.