Magazin

Akrep dizisi final mi yapacak? Akrep dizisi neden bitiyor?

Star TV’nin iddialı başlayan dizisi Akrep’ten kötü haber geldi. Başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Beril Pozam’ın paylaştığı Akrep dizisi final kararı aldı. Dizi önümüzdeki hafta 17 Haziran Perşembe günü ekrana veda edecek.

AKREP DİZİSİ FİNAL YAPIYOR

Başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Beril Pozam’ın paylaştığı Akrep dizisi, 17 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 26. bölümüyle final yapacak.

AKREP DİZİSİ NEDEN BİTİYOR?

Usta oyuncu Demet Akbağ, uzun yıllar sonra Akrep dizisiyle ekrana dönmüştü. 11 Aralık 2020’de ekran macerasına başlayan Akrep dizisinin yayın günü de değişmişti. Cuma akşamları ekrana gelen dizi, perşembe akşamları yayınlanmaya başlamıştı. Ancak yayın günü değişikliği de dizinin reytingleri arttıramadı. Dizi son haftalarda ekrana gelen bölümleriyle, Total ve AB reyting gruplarında ilk 10 program arasına giremedi.

AKREP DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Perihan Emgen (Demet Akbağ) sahip olmak için yıllarca çalıştığı rahat hayatı ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Bir gece karakoldan kızı Berna’nın cesedinin bulunduğu haberini alır. Bu haber ile ailenin hayatı farklı yönde ilerlemeye başlar.

Ferda Kendirci (Evrim Alasya) hapishanede, bir avukata Perihan’ın hayatını neden mahvettiğini anlatır. Ferda bir mahalle kuaförüdür ancak gözlerini Perihan’ın sahip olduklarına dikmiştir. Ferda, Perihan’ın kızı, damadının ise sevgilisidir. Ferda bir yaşında iken annesi tarafından terk edilmiştir. Şimdi ise Perihan’ın hayatını alt üst etme peşindedir.