GündemPolitika

AKP’li Başkanın Yeğeninden Şok Mesajlaşma! “İşini Olmuş Bil, İŞKUR Elimizde”

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun yeğeni U.U.’nun bir kişiyi usulsüz bir şekilde İŞKUR üzerinden işe aldırmaya çalıştığı mesajlaşmalar ortaya çıktı. Feyyaz’ın yeğeni olduğu belirtilen U.U.’nun yazdığı iddia edilen mesajlaşmada “İşi olmuş bil hem ilk sırada olacak. İŞKUR bizim elimizde.” ifadeleri görüldü.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde AKP’li Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun yeğeni U.U.’nun bir yakınını torpille işe aldırma vaadinde bulunduğuna dair sosyal medya konuşmaları ortaya çıktı. Ekran görüntüsü olan mesajlaşmalar ise şöyle;

“Tamam hayatım olmuş bil hem ilk sırada olacak”

U.U.’yla söz konusu kişinin mesajlaşması “Canım senin işini hallettim. Sen İŞKUR’a kaydını yap gerisine karışma canım benim” sözleriyle başlıyor. Konuştuğu kişinin devamında U.U.’ya, “Hayatım inşallah çıkar ya” derken U.U. ise ona cevaben, “Çıkar yavrum işin içine ben girdim. Gereken yerlere söyledik” diyor. Başkanın yeğeni U.U., konuşmada ayrıca “Tamam hayatım olmuş bil hem ilk sırada olacak. İŞKUR bizim elimizde” ifadelerini kullanıyor.

“Görseller sahte, alım yok”

Cumhuriyet’in haberine göre Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, U.U. isimli kişinin yakını olduğunu doğrularken sosyal medya konuşmalarının sahte olduğunu öne sürdü. Belediyenin bir işçi alımının da olmadığını ifade eden Soylu, konuyla ilgili iddiada bulunanların yargı yoluna gitmesini “tavsiye” etti.
Öte yandan U.U’nun belediyenin resmi çalışanı olup olmadığının belli olmadığı ancak belediyede birçok konuya müdahil olduğu belediye ile ilgili iddialar arasında yer alıyor.