GündemManisa HaberleriSpor

Akhisarspor’da koronavirüs alarmı! Yılmaz Vural’ın testi pozitif çıktı

Gelen son dakika haberine göre, Akhisarspor'da yapılan koronavirüs testinde 12 kişinin test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. Test sonuçları pozitif çıkanlar arasında Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın da olduğu ortaya çıktı. Öte yandan teknik ekipten 2 isim, 2 futbolcu ve 7 kulüp personelinin test sonuçları pozitif olarak açıklandı.

Son dakika haberleri… Akhisarspor’da yapılan koronavirüs testinde 12 kişide koronavirüs tespit edildiği öğrenildi. Koronavirüs testi pozitif çıkanlar arasında Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın da olduğu ortaya çıktı. Öte yandan teknik ekipten 2 isim, 2 futbolcu ve 7 kulüp personelinin test sonuçları pozitif olarak açıklandı.

Akhisarspor’da gerçekleşen Kovid-19 testinde tam 12 kişide pozitif sonuç ortaya çıktı.

YILMAZ VURAL’IN DA POZİTİF ÇIKTI

TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor’da Altay maçı öncesinde gerçekleştirilen Covid-19 testlerinin sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre tam 12 kişide test sonuçları pozitif çıktı. Test sonuçları pozitif çıkan isimler arasında Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın olduğu da öğrenildi. Yapılan testlere göre Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın yanı sıra teknik ekipten 2 isim, 2 futbolcu ve 7 kulüp personelinin test sonuçları pozitif olarak açıklandı. Çıkan sonuçlar doğrultusunda 2. bir test yapılacağı ve ayrıca antikor testi de gerçekleştirileceği ifade edildi.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Kulüpten yapılan açıklamada, “Dün tesislerimizde yapılan Covid-19 virüs test sonuçlarına göre Teknik ekibimizden 2 kişi Futbolcularımızdan 3 kişi ve personelimizden 7 kişinin testi pozitif çıkmıştır.Testi pozitif çıkanlar karantinaya alınnış olup tedavilerine başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.