Ekonomi

Akbank’tan müşterilerine çağrı: iPhone telefonları 1300 TL indirimli alabilirsiniz! Akbank cihaz kampanyası

Yeni dönemde döviz kurlarında yaşanan olumsuz gelişmeler, ülke sınırları içerisinde hali hazırda satışa sunulan teknolojik ürünlerin fiyatlarında da artışların gözlenmesine sebep oldu. Bu kapsamda yalnızca ülkemizde değil diğer dünya ülkeleri içerisinde de en çok tercih edilen teknolojik ürün markalarından biri olan iPhone, pek çok cihazının Türkiye satış fiyatının zamlanmasına yol açtı.

Kaliteli ürün kullanmanın herkesin hakkı olduğunu savunan Akbank, iPhone’un resmi distrübütörü olan Troy mağazası ile anlaşma yaparak, iPhone’un bazı modellerine indirimli fiyatlar aracılığı ile erişim sağlanabileceğini duyurdu.

Akbank’tan “Eski Telefonunu Getir, Yenisini Götür” Kampanyası!

Geliştirdiği emekli promosyonu, ihtiyaç kredisi ve diğer kampanyaları ile adından söz ettiren özel bankalardan biri olarak karşımıza çıkan Akbank, yeni dönemde döviz kurlarında ki artışa bağlı olarak oldukça fahiş fiyatlar aracılığı ile satışa sunulan akıllı cihazlar için de yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Akbank’ın resmi internet sitesinde de yayınlanmış olan iPhone kampanyasına göre Troy mağazasına eski telefonunu götüren her Akbank’lının, yeni cihaz alımında 5 bin TL’ye varan indirim fırsatından yararlanabileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank iPhone SE Kampanyası!

Akbank- Troy iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan iPhone SE kampanyasına göre bankanın mobil uygulaması aracılığı ile Troy kampanyasına katılan her vatandaş, ilgili cihaz modelini 1000 TL indirimli ve 3 ay vadeli kredi aracılığı ile satın alabilecek.

Akbank iPhone 11 Kampanyası!

Akbank- Troy iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan iPhone 11 kampanyasına göre bankanın mobil uygulaması aracılığı ile Troy kampanyasına katılan her vatandaş, ilgili cihaz modelini bin 300 TL indirimli ve 3 ay vadeli kredi aracılığı ile satın alabilecek.