EkonomiGündem

Akbank’tan flaş karar: 31 Ağustos’a kadar süre verildi! 7500 TL nakit para verilecek

Acil nakit ihtiyacı olanları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Akbank, kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Akbank’ın başlattığı kredi kampanyası için 31 Ağustos’a kadar süre verildi. Buna göre, şubeye gitmeye gerek kalmadan mobilden Akbanklı olanlara %0,99 faizli 7.500 TL kredi fırsatı sunuldu.

AKBANK KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Kampanyadan 2 Ağustos – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecini tamamlayan Akbanklı olan müşteriler faydalanabilir.

Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması ardından Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.
Daha önce mobilden Akbanklı olan müşterilerimiz için tanımladığımız kredi kampanyamızdan yararlanan müşterilerimiz tekrar bu kampanyadan yararlanamaz.

Tüm müşteriler, müşteri olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0,99 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir.

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan müşteriler, belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra 5 gün içerisinde Akbank Mobil’e girerek krediye başvurabilirler.

Söz konusu kredi talepleri Akbank tarafından değerlendirilerek olumlu bulunursa karşılanacaktır.

Başvuruların olumlu değerlendirilmesi sonrası onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şube’lerimiz aracılığı ile kullanılabilir.

Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 7.500 TL, maksimum vade ise 12 aydır.

Kampanyadan yalnızca gerçek kişi müşteriler faydalanacak olup kullanılabilecek kredi türü bireysel tüketici / ihtiyaç kredisidir.

Mobil’den Akbanklı olan müşterilerimiz avantajlı kredi kampanyasından sadece bir kere yararlanabilir.

Kredi masrafını içeren örnek ödeme planı ve yıllık maliyet oranı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Daha önce mobilden Akbanklı olup avantajlı kredi kampanyasından yararlanan müşterilerimiz %0.99 Kredi kampanyasından faydalanamaz.