Genel

Akbanklı Olmanın Avantajı Saymakla Bitmiyor; Şimdi Bir de Akbanklı Olana 7.500 TL Ek Ödeme Gerçekleştiriliyor! Son Gün…

Özellikle özel banka olarak hizmet veren kuruluşlar, daha fazla müşteri kazanabilmek adına avantajlarını sürekli olarak geliştirmek zorunluluğunu taşıyor. Bu nedenle de bankaların yeni müşteri kazanmak için gerçekleştirdiği kampanyalar günden güne artmaya devam ediyor. O kampanyalardan birini sunmaya başlamış olan Akbank ise, yeni müşterilerini 7.500 TL’ye varan ödemeler ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Akbank, Müşterilerini 7.500 TL ile Karşılıyor

Yeni müşterilerine özel bir kampanya duyurusu gerçekleştirmiş olan Akbank, 1 Temmuz ile 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında Akbank Mobil üzerinden müşterisi olacak olan vatandaşlara 7.500 TL’ye vatan faizsiz ve taksitli nakit avans kullanımı sağlıyor. Mobil uygulama üzerinden Akbanklı olduktan sonra vatandaşların bu kampanyadan yararlanmak için ise, ilk kez Axess’e başvuru yapıyor olması gerekiyor. Üyelik işlemini tamamladıktan sonra kart başvurusu gerçekleştiren ve başvurusu onaylanan bankanın yeni müşterileri 7.500 TL’ye kadar faizsiz ve taksitli nakit avans avantajından yararlanabiliyor.

Mobilden Hata Alanlar Şubeden İşlemini Tamamlayabilecek

Akbank Mobil üzerinden müşteri olanlara yönelik bir kampanya düzenlemiş olan Akbank, mobil bankacılık sisteminin hata verme ihtimalini düşünmüş bulunuyor. Bu kapsamda mobil bankacılık sisteminden hata alan yeni Akbanklılar, şubelere giderek başvuru sürecini tamamlaması halinde de bu kampanyadan yararlanabiliyor. Sadece 1 Temmuz 2022 tarihi öncesinde açık Axess, Wings veya Free kartı olmayan yeni banka müşterilerini bu kampanyadan yararlandıran Akbank, 31 Temmuz’a kadar yeni banka müşterisi olanların; 15 Ağustos’a kadar kart başvurusu gerçekleştirmesi halinde 31 Ağustos tarihine kadar nakit avanstan yararlanmasını sağlıyor.

Çekilen Nakit Avans 6 Aya Kadar Taksitlendirilebiliyor

Kampanya kapsamında bireysel Axess kartlara başvuru yapan vatandaşlardan taksit nakit avans işlemlerinde herhangi bir ücret talep etmeyen Akbank, yüzde 0 faiz ile 7.500 TL’ye kadar sağlayacağı taksitli nakit avansı müşterisinin talebi üzerine 2 ila 6 aya kadar bölebiliyor.