Ekonomi

Akbank yeni kampanyasını duyurdu: Hesabına düzenli olarak para girişi olanlara, 1500 TL tutarında hediye para hizmeti verilecek!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, gündelik hayat şartlarının giderek ağırlaşmasına sebep oldu. Emlaktan gıdaya hemen hemen her sektörde gözlenen yüksek oranlı zamlar, vatandaşların nakit sıkıntısı çekmelerine yol açtı. Bu noktada devreye giren Akbank, yeni müşterilerine hediye para dağıtacağını bildirdi.

Akbank’tan Kazanan Akbanklı Kampanyası!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Akbank, yeni dönemde müşteri sayısını arttırmak amacı ile yeni bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu kampanyadan yalnızca yeni müşterilerin faydalanabilecekleri bilgisi kaydedildi.

Akbank tarafından düzenlenen yeni kampanya, Kazanan Akbanklı Kampanyası ismi ile duyuruldu. Buna göre söz konusu kampanyaya katılım sağlayan ve 12 ay boyunca hesabına tek seferde para girişi olacağının taahhüdünü veren yeni müşterilere, şu tutarlarda hediye para verileceği bildirildi:

  • 3000-4000 TL tutarında para girişine: 900 TL
  • 4001-5000 TL tutarında para girişine: 1200 TL
  • 5001 TL ve üzeri tutarlarda para girişine: 1500 TL

Akbank Kazanan Akbanklı Kampanyasının Ayrıntıları

Akbank tarafından düzenlenmiş olan Kazanan Akbanklı Kampanyasına 18 yaşından büyük, 26 yaşından küçük olan herkesin başvuru yapabileceği bildirildi. Banka, söz konusu kampanyadan fayda sağlanabilmesi için son 6 ay içerisinde bankanın herhangi bir ürününün kullanılmamış olması şartını getirdi.

Akbank Kazanan Akbanklı Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılabilir?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 1500 TL üst limitli hediye para kazanımlı Kazanan Akbanklı Kampanyası’ndan fayda sağlamak isteyen vatandaşların öncelikle bankaya katılım süreçlerini tamamlamaları gerekmektedir. Söz konusu kampanyadan yararlanabilmek için katılım sürecinin, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile tamamlanması gerekmekte olup, tamamlanan üyeliklerden sonra yine aynı uygulama aracılığı ile Kazandıran Akbanklı Kampanyasına online olarak başvuru yapılmalıdır.