Ekonomi

Akbank müşterisi olanlar için açıklandı: Banka hesaplarına ayın ilk iş gününde yatırılıyor!

Türkiye’de bankacılık hizmetlerini kullanan pek çok vatandaş Akbank’ı kullanıyor. Bu kapsamda Akbank’ta hesabı bulunan yüzbinlerce kişiyi ilgilendiren önemli açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamalara göre, Akbank Mobil üzerinden WinWin Hesap açan müşteriler birikim tutarları çok yüksek olmasa ve ilgili ay içinde ödeme işlemi gerçekleşmese de %16,50 gibi yüksek bir faiz oranından yararlanabiliyorlar. Bankadan gelen açıklamada faiz tutarının sonraki ayın ilk iş gününde toplu olarak hesaplarına yansıdığı belirtildi.

Akbank birikim yapmak isteyen müşterileri için güzel bir haber verdi. Özel banka tarafından yapılan açıklamada, WinWin Hesap sahibi müşteriler, birikim tutarları çok yüksek olmasa ve ilgili ay içinde ödeme işlemi gerçekleşmese de %16,50 gibi yüksek bir faiz oranından yararlanabildikleri belirtildi.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, “Akbank Mobil’de müşterilerimize birçok yenilikçi ürün sunarak onların finansal hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz.

Müşteriler kazançlarını yöneltebiliyorlar

Müşterilerimizin Akbank Mobil’den açabilecekleri WinWin Hesap da bu vizyonumuzu yansıtan en yeni ürünümüz. Müşterilerimiz hesaplarını açtıktan sonra yine Akbank Mobil’den güncel faiz oranlarını, ek faiz kazanmak için yapmaları gereken finansal işlem tutarını ve hatta geçmiş işlemlerine göre onlar için önerdiğimiz işlemleri son derece yalın ekranlarla görüntüleyebiliyor, kazançlarını yönetebiliyor. Önümüzdeki dönemde de Akbank Mobil’de ayrıcalıklı hizmetler sunmaya, Akbanklı müşterilerimize mükemmel bankacılık deneyimini yaşatmaya devam edeceğiz.” Açıklamalarında bulundu.

Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ise faiz oranının hesaba günlük işlediğinden müşterilerin aylık kazançlarını yükseltebileceğini söyledi.

Oğuz açıklamalarında, “Bu faiz oranını daha da yükseltmek isteyen müşterilerimiz, ay boyunca vadesiz hesaplarından yapacakları ödeme ve banka kartından yapacakları harcama tutarlarına göre, WinWin Hesap ortalama bakiyesi üzerinden bir ek faiz hak ediyor, faiz tutarı sonraki ayın ilk iş gününde toplu olarak hesaplarına yansıyor. Sonuçta rutin bankacılık ödemeleriniz ile finansal işlemleriniz WinWin Hesap ile ek faize dönüşüyor ve hesabınızın oranını %18,00’e kadar yükseltmek mümkün oluyor.” İfadelerini kullandı.