EkonomiGenel

Akbank müşterilerine duyuru yapıldı: 500 TL verilecek!

Axess veya Wings kredi kartına ilk kez başvuru yapacaklara özel chip para fırsatı açıklandı! Banka, internet üzerinden yapılacak alışverişler sonucu 500 TL tutarında chip paranın kartlara tanımlanacağını duyurdu. Buna göre belirlenen tutarı tamamlayan herkese 500 TL verilecek.

Bankanın yaptığı duyuruya göre, ilk kez Akbanklı olup Akbank Mobil’den “anında dijital kullanım” özelliğine sahip Axess veya Wings başvurusunu tamamlayanlar ve ilk kez Axess veya Wings başvurusu yapacak Akbank müşterileri, internet alışverişlerinde her harcamalarından %20, işlem başına 100 TL, ayda toplam 500 TL’ye varan Chip Para kazanacak.

Anında dijitalden kullanım özelliği ile kartlarını kurye beklemeden anında alışverişe başlanabiliyor. Üstelik kart ücretleri 1 sene sonra ödenebilecek.

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanya 01.05.2022 – 31.05.2022 tarihleri arasında, ilk kez Akbank müşterisi olup, Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan müşterilerimiz için geçerlidir.

İlk kez Akbank’lı olacak müşterilerimiz Akbank Mobil uygulaması içinden “Akbanklı Olmak İstiyorum” butonuna tıklayıp bilgilerini girdikten sonra “Kredi Kartı” ürününü sepete atabilir ve Müşteri İletişim Merkezimiz ile kısa bir görüntülü görüşme yaparak sadece birkaç dakika içinde Akbanklı olabilir ve başvurusunu tamamlayabilirler ya da www.akbank.com, www.axess.com.tr, www.wingscard.com.tr web sayfalarından Axess veya Wings başvurusu yaparak Akbank Mobil’de müşteri olma sürecini tamamlayabilirler.