Ekonomi

Akbank müşterilerine duyurdu: Bu ayın sonunda bitecek!

Akbank resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Akbank resmi internet sitesi üzerinden müşterilerine 31 Mart tarihine kadar Akbank Kart ile internet harcamalarınız dahil yapacağınız her market harcamanızdan 2%, toplamda 100 TL chip-para kazanabileceklerini bildirdi.

Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce Axess Mobil’den ya da Akbank Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayabilir veya “MART” yazip 4566’ya SMS gönderebilirsiniz.

Kampanya Koşulları

Kampanya 3 – 31 Mart tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya kapsamında bireysel asıl Akbank Kart ile yapacağınız her market harcamanızdan 2% , toplamda 100 TL chip-para yüklenecektir.
Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “MART” yazıp 4566’ya SMS göndermesi, Axess Mobil’den ya da Akbank Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olması gerekmektedir. Axess Mobil ile katılımda, kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. SMS ile katılımlarda ise, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Akbank Mobil ile katılımlarda ise, Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
Axess Mobil, Akbank Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 100 TL chip-para kazanabilir.
Kampanyadan sadece açık bireysel asıl Akbank Kart sahipleri yararlanabilecektir. Diğer müşterilerimiz için kampanya geçerli değildir.
Axess, Wings, Free, ticari kartlar ve ek kartlarla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
Aynı gün aynı iş yerinden yapılan yalnızca ilk işlem kampanyaya dahildir.
ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT/Havale para transferleri, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, mail order, telefon order, fon alım/satım, BES işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kazanımı olan ödüllerin yükleme anında kart ve kartın bağlı olduğu hesabın açık olması gerekmektedir.
Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
İptal ve iade işlemlerinde kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır.
Akbank T.A.Ş., kampanyayı durdurma değiştirme ve iptal hakkını her zaman saklı tutar.