Ekonomi

Akbank 600TL hediye kampanyasını duyurdu! Kredi Kartı İle yapılan işlemlere çip para hediyesi

Akbank yeni kampanya duyurusunda bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre Dijital kullanım özellikli Akbank Kart ile yapılan alışverişlerde %2, aylık 100 TL’ye, toplam 600 TL’ye varan chip-para hediye ediliyor. Müşteriler bugün başlayan kampanyaya 30 Eylül 2021 tarihine kadar katılım sağlayabilecekler. Peki, kampanya şartları nelerdir?

Akbank yaptığı yazılı açıklama ile “Cebe İnen Akbank Kart’tan 600TL’ye Varan Chip-para!” kampanyasını duyurdu. Dijital kullanım özellikli Akbank Kart ile yapılan alışverişlerde Chip-Para hediye edeceğini açıklayan banka, ücretsiz katılım için ilk harcamadan önce Axess Mobil’den veya Akbank Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklamak gerektiğini bildirdi.

Akbank tarafından açıklanan kampanya şartları:

Kampanya kapsamında dijital kullanım özellikli bireysel asıl açık Akbank Kart ile yapılacak her internet alışverişine %2, aylık 100 TL’ye varan chip-para, toplam 600 TL’ye varan chip-para hediye edilecektir.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Akbank Mobil’den Kampanyalar başlığı altından kampanyayı seçtikten sonra “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak veya Axess Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olması gerekmektedir. Axess Mobil ile katılımda, kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Akbank Mobil ile katılımlarda ise, Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

Axess Mobil veya Akbank Mobil ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında bir takvim ayı içerisinde en fazla 100 TL, toplam 600 TL’ye varan chip-para kazanabilecektir.

Kampanyadan 19 – 30 Nisan 2021 tarihleri arasında dijital kullanım özellikli Akbank Kart alan veya banka kartının dijital kullanım özelliğini açan mevcut bireysel asıl açık banka kartı sahibi müşteriler yararlanabilecektir. Diğer müşterilerimiz için kampanya geçerli değildir.

Axess, Wings, Free, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlarla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT/Havale para transferleri, mail order, telefon order, fon alım/satım, BES işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılan yalnızca ilk işlem kampanyaya dahildir.

Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir.
Kampanya kazanımı olan ödüllerin yükleme anında kart ve kartın bağlı olduğu hesabın açık olması gerekmektedir.

İptal ve iade işlemlerinde kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır.

Akbank T.A.Ş., kampanyayı durdurma değiştirme ve iptal hakkını her zaman saklı tutar.
Kampanya 19 Nisan- 30 Eylül 2021 tarihleri arasında geçerlidir.