Ekonomi

Akbank kampanyaları sınır tanımıyor! İstediğin sektörde, istediğin kurallara bağlı olarak kendi kampanyanı kendin oluştur, 300 TL hediye kazan!

Hem mevcut ekonomik şartlara hem de müşterilerinin diğer özel durumlarına bağlı olarak geliştirdiği güncel kampanyalar ile adından söz ettirmeyi başaran Akbank, bankacılık sektöründe görülmemiş olan yepyeni bir kampanyaya daha imza attı. Söz konusu kampanyaların detaylarını resmi internet sayfasında paylaşan banka, kampanyaya katılan herkese 300 TL tutarında hediye para ödülü vereceğinin bilgisini de verdi.

Akbank Axess Kampanyaları 2022

Kaliteli hizmeti ve kampanyalarının avantajlı fırsatları ile müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Akbank, bankacılık tarihinde eşi benzeri olmayan yepyeni bir kampanya daha geliştirdi.

Akbank’ın resmi internet sitesinde yer alan kampanya haberine göre bankanın Axess özellikli kartlarından birine sahip olan tüm bireysel müşterilere, kendi seçecekleri sektörde, kendi belirledikleri kurallar ile 300 TL alışveriş parası hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank Axess Alışveriş Kampanyasının Detayları

Akbank’ın Axess ürün kullanıcısı olan bireysel müşterileri için geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasına göre Axess’in mobil uygulaması içerisine tanımlanmış olan sektörlerden en fazla ikisini seçen ve hediye para tutarını en fazla 300 TL olarak belirleyen herkes, kampanyadan yararlanabilmektedir.

Kampanya hem yurtiçi hem yurtdışı harcamaları için geçerli olup, internet platformları ve fiziki POS cihazları aracılığı ile yapılan alışverişlerin tümü hediye para avantajı kapsamında değerlendirilecektir. Kampanyadan yalnızca Axess ve Wings özellikli kartlara sahip olan bireysel müşterilere yararlanabilmektedir.

Akbank Axess Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022

Akbank’ın Axess ve Wings kart müşterileri için geliştirmiş olduğu 300 TL hediye para limitli alışveriş kampanyasına, 8 Mayıs tarihine kadar Axess mobil uygulamasında yer alan “kampanyalar” kısmından başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu kampanya oluşturulduktan sonra ilgili detaylar, müşteri profilinin altında yer alacaktır.