Ekonomi

Akbank belgesiz imzasız herkese 5 bin TL veriyor: Aylık 203 TL geri ödeme yapılacak!

Akbank başvuran herkese 5 bin TL veriyor. Resmi internet sayfası üzerinden açıklamada bulunan banka, Akbank müşterilerine krediyi belgesiz ve imzasız olarak verdiğini açıkladı. Akbank müşterisi olmayanlar ise krediden faydalanmak için evlerine en yakın Akbank şubesine başvuruda bulunabilecekler.

Nakit ihtiyacı olanlar için Akbank ihtiyaç kredisi duyurusunda bulundu. 3 ay boyunca erteleme fırsatı sağlayan banka 100 bin TL’ye kadar kredi çekme imkanı tanıyor. Akbank 5 bin TL kredisinden faydalanan vatandaşlar aylık 203,16TL ödeme yapacaklar. Ayrıca faiz oranı % 1.85 olarak uygulanacak.

Kredimi nasıl kullanacağım?

Akbank müşterisiysen, Akbank Mobil ve İnternet üzerinden, belgesiz imzasız kredini kullanabilirsin. Henüz Akbank müşterisi değilsen, başvuru iletir, kredini kullanmak için en yakın Akbank şubesine gidebilirsin.

Kimler başvurabilir?

18 yaşından büyüksen ve çalışıyorsan kredi başvurunu iletebilirsin. Kredi başvuru sonucun bankamızda kayıtlı cep telefonuna iletilir.

İhtiyaç kredisi koşulları nelerdir?

Maximum 36 ay vade ile kredi kullanabilirsin. Kredini 3 ay ertelemeli olarak kullanabilirsin, bu durumda maximum vaden 33 olabilir ve 3 ayın sonunda önce erteleme faizini ödemen gerekir. Sonraki ay taksit ödemelerin başlar.

Hangi belgelere ihtiyacım var?

Akbank müşterisiysen, Akbank Mobil ve İnternet üzerinden, belgesiz imzasız kredini kullanabilirsin. Henüz Akbank müşterisi olmadıysan, kimlik, gelir durumu ve adresini teyit eden belge ile en yakın Akbank şubesine başvurabilirsin. Ek belgeye ihtiyaç duyulursa şubemiz seni bilgilendirir.