Ekonomi

Akbank açıkladı: Mart sonuna kadar başvurana 3 ay ücretsiz olacak!

Akbank bankada hesabı bulunan müşteriler için önemli bir açıklamada bulundu. Banka tarafından yapılan duyuruda Mart sonuna kadar Cebe POS’a başvuran işletmelere 3 ay boyunca ücretsiz hizmet sağlanacağı bildirildi. Konu hakkında Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Şebnem Dağ Güven önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Bankalar işletmelerin kendi POS’larını kullanması için çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Akbank işletmeleri sevindirecek önemli bir açıklama yaptı. Dijitalleşme sürecinde olunduğu bilinen banka KOBİ’lerin Android mobil cihazlarını POS’a çevirip anında, hızlı ve güvenli ödeme almalarını sağlayan Cebe POS ürününe ulaşmalarını artık daha da kolay hale getiriyor. Bu kapsamda yapılan açıklamada Mart sonuna kadar Cebe POS’a başvuran işletmelere bu hizmeti 3 ay boyunca ücretsiz sunulacağı bildirildi.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Şebnem Dağ Güven ise şu ifadeleri kullandı:

“İşletmelerin bu teknolojilerden faydalanarak kolayca ve güvenli bir şekilde ödeme almalarını sağlıyoruz. İş yerleri, Cebe POS uygulamasını anında kullanarak temassız ve QR ödeme almaya başlayabilecek. Bununla beraber işletmelerimizin Cebe POS ürünümüze ulaşımını Samsung ile başlattığımız iş birliğiyle kolaylaştırdık. Müşterilerimize Cebe POS’u yükleyip ödeme alabilecekleri Android tabanlı Samsung Galaxy cep telefonlarını mart boyunca yüzde 30’u aşan indirimlerle sunuyoruz.”

Akbank Cebe POS’u kimler kullanabilir?

NFC (temassız ödeme) özellikli Android mobil cihaza sahip KOBİ ve mikro ölçekteki basit usul vergilendirme ile çalışan, Yazarkasa POS mükellefi olmayan üye işyerleri Akbank Cebe POS’u kullanabilir.

İşyeri sahibi ister ise Akbank Cebe POS uygulaması üzerinden kendi işyerine ait kullanıcı tanımlayabilir, böylelikle yanlarında çalışan personelleri de uygulamayı kullanıp ödeme almaya başlayabilirler.

Kobilere Samsung telefonlarda indirim yapılacak

Akıllı telefona sahip olmayan KOBİ’ler 31 Mart’a kadar shop.samsung.com üzerinden seçili Galaxy akıllı cep telefonlarında yüzde 30’u aşan indirim yapılacak.