Ekonomi

Akbank açıkladı: 31 Mart tarihine kadar başvuru yapanlara 600 TL indirim yapılacak!

Akbank ilk kez Axess veya Wings’e başvuran Akbanklılar için yeni bir kampanya duyurusunda bulundu. Banka yaptığı yazılı açıklama ile 31 Mart 2021 tarihine kadar başvuru yapan vatandaşlara ayda 50 TL, yıllık 600 TL’ye varan indirim yapıldığı bildirildi. İşte Akbank’ın o kampanyası ile ilgili detaylar…

Akbank ilk kez Axess veya Wings’e başvuran Akbanklılar için Axess Mobil’den ulaştıkları kart bilgisi ile hem internet alışverişlerini, hem de mobil ödeme ile mağaza içi alışverişlerini anında yapabildiklerini bildirdi. Banka bu müşteriler için duyurduğu kampanyasında her internet harcamalarında ve mobil ödemelerinde %5, ayda 50 TL, yıllık 600 TL’ye varan indirimler yapıldığını duyurdu.

İşte Akbank kampanya şartları:

Kampanya 8 Şubat – 31 Mart 2021 tarihleri arasında, ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan müşterilerimiz için geçerlidir.

08.02.2021 öncesi açık Axess ve/veya Wings kartı olmayıp, 08.02-31.03.2021 arasında Axess Mobil, Akbank Mobil, Akbank İnternet, axess.com.tr, akbank.com, wingscard.com, Müşteri İletişim Merkezi kanallarından başvurarak, kartını anında dijitalden kullanmak isteyen ve 31.03.2021’ye kadar kartı onaylanan müşteriler kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyaya Free, ticari kartlar, ek kart ve sanal kart başvuruları dâhil değildir.

Akbank Mobil ve Axess Mobil uygulamalarının güncel versiyonlarını indirerek başvuru yapılmalıdır.

Kampanyadan yararlanabilmek için, başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneği seçilmelidir.

Kampanya müşteri bazında gerçekleştirilecektir.

Kampanyadan sadece Akbank müşterileri yararlanabilir.

Kampanya sadece mobil ödemelerde ve internet harcamalarında yapılacak işlemlerde geçerlidir.

Kampanya kapsamında, mobil ödeme ve internet harcamalarında %5, ayda en fazla 50 TL, yılda en fazla 600 TL indirim kazanabilir.

Akbank müşterileri, kartları adreslerine ulaşmadan, anında internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilir.
Hak edilen indirim tutarı harcamanın yapıldığı kartın işlemden sonraki ilk hesap özetine yansıyacaktır.
İptal edilen işlemlerde indirim kazanımları da iptal edilecektir.

Kampanya boyunca 600 TL indirime ek olarak, üye işyerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanılabilir.

Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.