Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Akaryakıta indirim müjdesi geldi! Benzin motorin ve LPG’ye indirim geldi: Duyuru az önce yayımlandı

Petrol Ofisi tarafından çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda yeni kampanya başlatıldığı belirtildi ve kampanyaya katılanların 75 TL puan kazanılacağı bildirildi. Bu puanlar ise yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutar üzerinden 75 TL indirim yapılacak. Bu kampanya hakkında yapılan duyuruda Paraf ile 16 Kasım-31 Aralık 2022 tarihleri arasında Paraf üyesi PETROL OFİSİ istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 75 TL ParafPara fırsatı verileceği bildirildi.

75 TL İNDİRİM OLACAK

Paraf ile 16 Kasım-31 Aralık 2022 tarihleri arasında Paraf üyesi PETROL OFİSİ istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 75 TL ParafPara verileceği belirtilen duyurunun devamında kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, PO yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir. Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Paraf Mobil’de yer alacağı ifade edildi.

Yapılan duyurunun devamında Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek 31 Ocak 2023 21:59’a kadar Paraf üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yakıt alışverişlerinde kullanılabileceği ifade edildi ve Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri toplamda en fazla 75 TL ParafPara kazanabileceği vurgulandı.

YAPILAN DUYURU

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

İşlemlerin mutlaka kayıt olduktan sonra ve Paraf POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınmaktadır. Paraf üyesi PETROL OFİSİ istasyonları, www.paraf.com.tr Program Ortakları sayfasından firma adı alanına “Petrol Ofisi” ve “PO” yazılarak listelenebilmektedir.

Öde-Geç ile yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir. Aynı gün içinde yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahilindedir. Kullanılmayan ParafPara’lar 1 Şubat 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya SMS ile katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralar ile 3404’e, KKTCell ve KKTC Telsim operatörlerine ait numaralar ile 3444’e SMS gönderilmelidir. Bu operatörler dışında SMS ile katılım sağlanamamaktadır.

Katılım SMS’i, banka sisteminde kartın bağlı olduğu müşteri numarasına kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Bu SMS ücretsizdir. Paraf, Parafly, Paraf Genç, Parafree, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf Üreten Kadın kredi kartları kampanyaya dahil olup, Paraf Debit, Parafast, HalkCard, sanal kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

KİMLER KATILAMAZ?

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz. Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar başka karta transfer edilemez. Avans ParafPara kullanımı vb. nedenlerle kartın ParafPara bakiyesinin sıfırın altında olması, kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’ların kullanımını etkilemez.

Kampanyaya kayıt olunan kartın kayıp, çalıntı veya diğer nedenlerle kapatılması durumunda, kapatılan kart aynı gün içinde yenilenmez ise kampanya kaydı iptal olmaktadır. Kampanya kaydı iptal olduktan sonra yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacaktır.