EkonomiGündem

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili zam kararı: Bugün başladı!

Akaryakıt fiyatları ile ilgili açıklama yapıldı. Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik devam ederken son dakika bilgisine göre motorine zam geldiği öğrenildi. Motorine bugünden itibaren 81 kuruş zam yapıldı. Peki İzmir’de motorinin litresi ne kadar oldu? İşte detaylar

ZAM GELDİ

Geçtiğimiz cumartesi günü benzinin litresi 2 lira 23 kuruş, motorinin litresi ise 1 lira 15 kuruş gerilemişti. Önceki gece yarısından geçerli olmak üzere geçtiğimiz aylarda 30 lirayı gören motorin litre fiyatına yeni bir indirim daha yapılmış ve fiyatlar 1 lira daha aşağı çekilmişti. Benzinin litre fiyatında ise değişiklik yapılmamıştı.

Araç sahiplerinin indirim sevinci kısa sürdü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 81 kuruş zam geldi. Benzinin litre fiyatında ise herhangi bir değişiklik olmadı.

Benzinin litresi İstanbul’da 20 lira 4 kuruş, Ankara’da 20 lira 15 kuruş ve İzmir’de 20 lira 16 kuruşla alıcıyla buluşuyor. Motorinin litresi ise gelen son zamla birlikte İstanbul’da 23 lira 18 kuruşa, Ankara’da 23 lira 27 kuruşa, İzmir’de ise 23 lira 28 kuruşa satılıyor.