EkonomiGündem

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar bankalara fırsat oldu: 15 Kasım’da son bulacak!

İş Bankası’ndan flaş karar! Banka, resmi sitesi üzerinden açıklamalarda bulundu. Yüzlerce müşteriye bir fırsat sunuldu. Kampanya kapsamında 50 TL kartlara yüklenecek. Kampanyanın 15 Kasım tarihine kadar süresi olduğu vurgulandı.

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından vatandaşlar aldıkları benzin ve motorini daha avantajlı hale getirmek için müşterisi oldukları bankaların kampanyalarını merak ediyor. İş Bankası, akaryakıt kampanyası başlattığını duyurdu.

İş Bankası’nın açıklamasına göre, Maximum anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 50 TL MaxiPuan verileceği duyuruldu.

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuanlarınız 22 Kasım 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Aralık 2022 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.