Gündem

Akaryakıt alışverişlerinde Yapı Kredi Bankası ve Shell işbirliği çok kazandıracak: Kampanyaya katılanlara 100 TL’ye varan hediye yakıt…

Akaryakıt kampanyalarına devam eden bankalar ve akaryakıt istasyonlarından bir işbirliği de Yapı Kredi Bankası ve Shell’den geldi. 30 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli bir kampanya düzenleyen Yapı Kredi Bankası ve Shell, müşterilerine akaryakıt veya otogaz alımında yediye Shell Puanlar vereceğini duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI İLE SHELL ORTAKLAŞA AKARYAKIT KAMPANYASI DÜZENLEDİ

Bir süre önce yeni bir kampanya için işbirliğine giden Yapı Kredi Bankası ve Shell, kampanyaya alışverişten önce katılmak şartıyla World Üyesi Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 200 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan Yapı Kredi Bankası bireysel kart, banka kartı veya Business Kart sahibi kişilere 40 TL Shell Puan hediye edileceğini duyurdu. Kampanyaya Word mobile uygulaması üzerinden katılanlar için ek 10 TL Shell Puan hediye edecek olan Yapı Kredi Bankası ve Shell, müşterilerine toplamda 50 TL Shell Puan kazanma fırsatı sunmaya başladı.

YAPI KREDİ BANKASI VE SHELL’İN KAMPANYASINDAN FAYDALANMAK İÇİN SON GÜN 30 EYLÜL

Kampanyası kapsamında detaylı bir açıklama gerçekleştiren Yapı Kredi Bankası ve Shell, kampanyanın geçerlilik tarihini, 16 Ağustos 2022 tarihi ile 30 Eylül 2022 tarihleri arası olarak açıkladı. Yapılan 4 işlemden en az birini POS’ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirilmesi halinde müşterilerinin ek 10 TL Shell Puan da kazanabileceğini duyuran Yapı Kredi Bankası ve Shell, toplamda 60 TL Shell Puan kazanabilmek adına müşterilerini kampanyaya davet etti. Öte yandan Yapı Kredi Bankası ve Shell, kampanya kapsamında Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’lere ekstra 40 TL Shell puan daha hediye edileceğini de açıkladı.

KAMPANYA KAPSAMINDAKİ SHELL PUANLAR 5 EKİMDEN SONRA KULLANILABİLECEK

Öte yandan kampanya kapsamında 60 TL’ye kadar Shell Puan; KOBİLER için ise, 100 TL’ye kadar Shell Puan kazandıracak olan Yapı Kredi Bankası ve Shell’in işbirliği kapsamından kazanılan Shell Puanların 5 Ekim 2022 tarihi ile 5 Kasım 2022 tarihi arasında anlaşmalı Shell istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alımı için kullanılabileceği duyuruldu.