EkonomiGündem

Akaryakıt Alacaklara Duyuru Yapıldı! Bunu Yapın 40 TL İndirim Kazanın

Akaryakıta gelen zamlarla birlikte bankalar da akaryakıt alışverişlerinde indirimlerini peş peşe sundu. İş Bankası resmi internet sitesinden duyurdu.16 Kasım 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 125 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 40 TL indirim fırsatı.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.
 İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar) Aynı gün içerisinde yapılan 125 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir.
 Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.
 Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı BP istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece akaryakıt ya da otogaz alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 6 Ocak 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 17 Ocak 2022 (bu tarih dâhil)’dir.
Kullanılmayan MaxiPuanlar 18 Ocak 2022 tarihinde silinecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 40 TL MaxiPuan kazanabilir. BP Taşıtmatik kullanıcıları kampanyadan faydalanamazlar.
Türkiye İş Bankası A.Ş ve BP Petrolleri A.Ş  önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.