Kültür Sanat

Ak Partili eski Bakan Kürşad Tüzmen Haber Global’de gezi programına başlıyor!

Ak Partili eski Bakan Kürşad Tüzmen, Haber Globel'de gezi programına başlıyor. Tüzmen'in programının ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. 

Ak Parti 59. ve 60. Hükümetlerde Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı ve milletvekilliği yapmış olan Kürşad Tüzen, siyasi kimliğinin dışına çıkarak bir gezi programı yapmak üzere kolları sıvadı. 11 Ekim Pazar günü saat 11:00’de ekranlara gelecek “Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim”  adlı programın ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Motoruna binip, cennet ülkemizi karış karış gezen Tüzmen, “Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim” programı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kürşat Tüzmen Haber Global’e yaptığı açıklamada yeni programı için şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizin sualtı ve suüstü, her karış toprağı çok güzel. Çok zaman önce sualtı değerlerini tanıtmaya çalıştığımız programlara katılmıştım. Bu defa uzun ince yolların bizi götürdüğü şehirlerimizin, köylerimizin, tarihlerini, lezzetlerini, kültürlerini kısacası tüm güzelliklerini bizim gözlerimizden izlemelerine çalıştık. Doğal ve samimiyiz. Doğaçlama yapıyoruz. Bazen biz hikaye çıkarmaya çalışırken kendimizi oluşan hikayenin içinde buluyoruz. İzleyicilerimizin beklemediklerini göreceklerini garanti edebilirim. Allah’a çok şükür ülkemizin her yerinde değerli dostlarımız var. Gideceğimiz yerdeki dostlarımızı mutlaka önceden ararım. Koşturmacadan görüşemezsek gönül koymasınlar diye… Ayrıca profesyonel ve çok iyi bir ekiple çalışıyoruz. Yörenin tarih, kültür, lezzet, doğal güzelliklerini önceden değerlendiririz. Güzel insanımızla tekrar birlikte olmak, en ücra köşedekilere ulaşmak, onlarla güzellikleri yerinde yaşamak harika bir deneyim. Ancak konuşmalarımızı, esprilerimizi makaslayan, bize hareketlerimizi tekrarlatan ekibimizle tartışmalarımızı da bu deneyime eklemek gerekir.”

Eski Bakan’ın programının ilk bölümü yarın yayınlanacak.