Gündem

Aileye Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır? Farklılığınızı Ortaya Koyun…

Bizlerin en değerli hazinesi ailelerimizdir. Onlarla doğar, onlar büyür, onlarla severiz bu hayatı. Düştüğümüzde elimizden kaldıran, çaresiz kaldığımızda yol gösteren, en güzel anılarımızı paylaştığımız yakınlarımızdır. Yılbaşları da en sevdiklerimiz olan ailemizle kutlanır elbette. Hep birlikte güzel sofralara oturur, mutluluğumuzu, ümitlerimizi, beklentilerimizi paylaşırız birlikte. Oyunlar oynayıp güzelce eğlendikten sonra Yılbaşı hediyeleri verilmeye başlanır. Herkes kim yada kimler için hediye aldıysa büyük bir heyecanla verir, paketten çıkacak armağan beğenilecek mi diye merak edilir. Bu yüzden o yılın son ve en mutlu geçen gecesinde alınan hediyeler çok önemlidir bizler için. Sonuçta yeni yıla girerken nasılsan öyle geçer derler. Yüreğinizde kocaman bir yer kaplayan aileniz için en şaşırtıcı sürprizler bodo.com’da! Bodo, deneyim tarzında sunduğu hediyelerle, hediye paketlerinden çıkan en özel sürpriz olacak. Yıllardır süregelen ve tarzı hiç değişmeyen hediyelikler yerine artık daha farklı daha yenilikçi bir tarzla oluşturun hediyelerinizi https://bodo.com/tr/yilbasi-hediyeleri/.

 

Anne ve Babaya Yılbaşı hediyesi

Sizi her şeyden çok seven anne ve babanıza, kaçırılmayacak fırsatlarla, benzersiz sürprizler bodo.com’un sıra dışı dünyasında! Onlara, eski zamanlarında ki gibi birlikte vakit geçirip, dinlenip eğlenebilecekleri hediyeler sunun! ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’. Daha çok dinlenmelerine yönelik biraz da romantik bir şeyler arıyorsanız: ‘’Avrupa Yakasında Çift Kişilik Masaj’’, deneyimini tavsiye ederiz. Mükemmel bir masajla yıla çok daha dinç ve enerji dolu başlama şansı sunun. ‘’İki Kişi için Romantik Sinema Keyfi’’: Onların gençliklerinden çok sevdikleri bir filmi belirleyerek, daha önce yaşamadıkları keyifli bir sinema günü sunun! ‘’Dolphinarium Gösterisi’’: Küçük büyük herkesin gönlünü kazanan yunuslarla, bol kahkahalı bir gösteri onları bekliyor. ‘’Romantik Yat Gezisi’’: Denizin masmavi dalgaları arasında, konforlu bir yatta ilerlerken, birbirlerine duydukları sevgiyi ve bağlılığı çok daha derinden hissedecekler. Bu ve bunun gibi onlarca deneyimle ailenize mutlulukların en güzelini, bodo farkıyla yaşatın.

 

Kardeşe Yılbaşı hediyesi

İlk arkadaşınız, sırdaşınız ve diğer parçanız. Kardeşimiz yaşamımızdaki en özel insanlardan biridir. Küçük tartışmalar, çekişmeler asla içinizdeki sevgiyi ve bağlılığı bitiremez. Onun için hep iyisi olsun istersiniz, böyle olması için de elinizden geleni yaparsınız. Yılbaşı hediyesi seçerken, ilgilendiği alanları belirlemeniz yeterli. Savaş oyunları seven erkek kardeşinize: ‘’Poligon’da Silahla Atış’’. Uçaklara karşı ilgi duyan hatta bu alanda kariyer yapmak isteyen veya istemiş olan kardeşinize: ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’. Hayatının her alanında aktif olmayı seven kız kardeşinize: ‘’İki Kişi için ATV Turu’’. Tatlılarla arası çok iyi olan, yemeyi de yapmayı da çok seven kız kardeşinize, tam ona göre bir deneyim: ‘’İtalyan Tatlıları Yapım Dersi’’. Gelişmiş teknolojide ki oyunları yakından takip edenlere: ‘’İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Oyunu’’. Doğada vakit geçirmeyi sevenlere ise: ‘’İki Kişi için Orman Bisiklet Turu’’ veya ‘’İki Kişi için At Gezisi’’. Yılbaşının pozitif ruhunu bodo ile tüm aileye hissettirebilirsiniz.