Afyonkarahisar haberleriGündem

Afyonkarahisar’da zincirleme kaza: Araçlar birbirine girdi!

Afyonkarahisar’da kar yağışı nedeniyle trafik kazası meydana geldi. Kayganlaşan yol, zincirleme kazaya neden oldu. 5 araç birbirine girdi. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. AFAD ekipleri vatandaşların yardımına koştu. Öte yandan Afyonkarahisar Valiliği tarafından yol çalışmaları için hazırlık yapıldı.

Afyonkarahisar’da gece saatlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Yoğun kar nedeniyle 5 araç birbirine girdi. Valilik tarafından görevlendirilen İl Özel İdaresi ekipleri gecenin geç saatlerinden günün ilk ışıklarına kadar, yol güzergâhlarında kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam etti. 30 araç ve 36 personel ile ekipler sahada çalışmalara sürdürdü.

KAR YAĞIŞI DEVAM EDECEK

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre hafta boyunca aralıklarla kar yağışlarının devam etmesi beklenirken, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi için Afyonkarahisar Valiliği tarafından görevlendirilen İl Özel İdaresi’ne ait 90 araç ve 120 personel yol çalışmaları için hazırda beklediği kaydedildi.