Manisa'da mesire yerlerine ücretsiz ulaşım: Belediye duyurdu!
Manisa'da mesire yerlerine ücretsiz ulaşım: Belediye duyurdu!
İçeriği Görüntüle

Afyonkarahisar'da acı bir olay yaşandı. Alzheimer hastası yaşlı kadın, 24 gün kayıp olarak aranırken, ölü bulundu. Ekipler tarafından aranan 76 yaşındaki kadın dağda ölü olarak bulundu.

Alınan bilgilere göre, Emirdağ ilçesine bağlı Tepeköy'de oturan Ayşe Çepel, 29 Eylül akşam saatlerinde ayrıldığı evine geri dönmedi. Çepel'in sağlık durumundan şüphe duyan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

HER YERDE ARANIYORDU

İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve AKUT ekipler sevk edildi. Alzheimer hastası Çepel için ekipler, köy ve çevresinde arama başlattı. AFAD ekipleri ise kırsal kesimlerinde arama çalışması başlattı, ancak sonuç alınamadı.

24 GÜN SONRA ÖLÜ BULUNDU

Bugün Tepeköy'de dağda avlananlar avcılar, saat 16.00 sıralarında arazide hareketsiz yatan bir kadını görünce, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, 24 gündür aranan Ayşe Çepel olduğu belirlenen kadının, yaşamını yitirdiğini tespit etti. Çepel'in cansız bedeni, otopsi için morga götürüldü.