Afyonkarahisar haberleriGündem

Afyonkarahisar’da trafik kazası: 2 kişi öldü, 2 yaralı var!

Afyonkarahisar’da korkunç bir kaza meydana geldi. Hafif ticari araçla tarım aracı çarpıştı. Feci kazanın ardından 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün öğle saatlerinde Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, H.A. (72) idaresindeki 03 EZ 416 plakalı hafif ticari araç sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu karşı yönden gelen Ö.A. (39) yönetimindeki ‘pat pat’ diye tabir edilen tarım aracıyla kafa kafaya çarpıştı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada hafif ticari araç sürücüsü H.A., tarım aracı sürücü Ö.A. ile aynı araçta yolcu olarak bulunan U.A. (38) ile B.Y.A. (3) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı sonrası kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde H.A. ile U.A.’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından H.A. ile U.A.’nın cansız bedeni morga konuldu. Yaralılar Ö.A. ile B.Y.A. ambulanslarla Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Araçlar kurtarıcıyla olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.