Afyonkarahisar haberleriGündem

Afyonkarahisar’da şüpheli ölüm! 23 yaşındaki genç o halde bulundu

Afyonkarahisar'da 23 yaşındaki bir genç yolun ortasında hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu. Durumu gören vatandaşlar muhtarlığa bildirdi. Muhtarın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İncelemede bulunan ekipler, gencin başından vurulduğunu tespit etti. 

Afyonkarahisar’da 23 yaşındaki Süleyman Akpınar yolun ortasında ölü olarak bulundu. Durumu gören vatandaşlar muhtarlığa bildirdi. Muhtarın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İncelemede bulunan ekipler, gencin başından vurulduğunu tespit etti.

Alınan bilgiye göre, Efe köyündeki Fatih Mahallesi Avdan Caddesi’nde Süleyman Akpınar’ın (23) yolun ortasında hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar, durumu muhtarlığa bildirildi. Muhtarın haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İlçe Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, Akpınar’ın başından vurulduğunu ve bir tabancanın bacakların arasında bulunduğunu tespit etti. Yapılan incelemenin ardından Akpınar’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Şuhut Devlet Hastanesi’ne gönderildi.