Gündem

Afyonkarahisar’da feci kaza: 2 kişi araçta sıkıştı!

Afyonkarahisar’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan mermer yüklü tır, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Meydana gelen kazada tır sürücüsü ile yanındaki kişi araçta sıkıştı. Araçta sıkışanlar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Afyonkarahisar’da Dinar-Çay ilçe karayolu Çayıryazı köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, H.A. idaresindeki tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan tır, yol kenarındaki şarampole girerek makas attı. Kazada sürücü H.A., ile M.A., sıkışarak yaralandı.

2 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar daha sonra olay yerinde hazır bekletilen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Kazada tırın dorsesinde bulunan ve yaklaşık değeri 250 bin TL olan işlenmiş mermerler çevreye dağılarak zarar gördü. Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.