Afyonkarahisar haberleriGündem

Afyonkarahisar’da 3 kişilik aile evde baygın halde bulundu! Ekipler sevk edildi

Afyonkarahisar’da 3 kişilik aile evde baygın olarak bulundu. Doğalgazlı evde elektrik kesintisi nedeniyle yakılan sobadan çıkan gazda evdeki 3 kişi etkilendi. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Eve giren ekipler, 3 kişilik aileyi baygın olarak buldu. Aile, ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.

BAYGIN HALE BULUNDULAR

Alınan bilgilere göre, Afyonkarahisar merkezdeki Yeşilyurt Mahallesi 1760 Sokak’taki 2 katlı binanın birinci katında oturan Yaşar ve Zeliha Ünlü çifti ile çocukları Galip, sobadan sızan gazdan etkilendi. Galip Ünlü ve komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Evin camlarını kırarak giren polis, karbonmonoksit gazından zehirlenen Yaşar, Zeliha ve Galip Ünlü’yü baygın vaziyette buldu. Ekipler, itfaiye ekipleri evin salonundaki sobayı balkona çıkardı.

Ekipler, aileyi hemen hastaneye kaldırdı. Komşulardan Mehmet Çiçek, mahalledeki elektrik panosundaki arıza nedeniyle saat 10.00’dan 17.00’ye kadar elektrik kesintisi nedeniyle doğal gaz kullanamayan ailenin evinde ısınmak için soba yaktığını belirtti.