Afyonkarahisar haberleri

Afyonkarahisar Dinar’da kaza! Önce kalbi durdu…

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Hasan Elbasan idaresindeki kamyonet freni boşalınca kavşakta bekleyen Emrah Akyıldız yönetimindeki otomobile ardından da Ruhi Erol'un kullandığı otomobile çarptı. Meydana gelen kazada kalbi duran Ruhi Erol'un doktorların müdahalesiyle yeniden hayata döndürüldü. Ekipler kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde pekmez bidonları yüklü 20 NF 349 plakalı 21 yaşındaki Hasan Elbasan idaresindeki kamyonet freni boşalınca önce kavşaktaki ışıklarda bekleyen Emrah Ayyıldız’ın (38) kullandığı 20 AEH 066 plakalı otomobile, ardından da 500 metre ilerdeki diğer kavşaktaki ışıklarda bekleyen Ruhi Erol’un kullandığı 35 HEP 97 plakalı otomobile çarptı.

KALBİ DURDU

Meydana gelen kazada otomobilde bulunan Ruhi Erol yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Ruhi Erol, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Dinar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalbi duran Erol doktorların müdahalesiyle yeniden hayata döndürüldü.

Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu Erol, Isparta’daki bir hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri başka kaza yaşanmaması için yolda önlem alırken, kazaya karışan araçların çekici ile kaldırılmasıyla trafik normale döndü.