Gündem

Adıyaman’da korkutan deprem: Bina yıkıldı! Deprem çevre illerden de hisedildi

6 Şubat’ta meydana gelen depremin ardından bölge sallanmaya devam ediyor. Adıyaman’da deprem meydana geldi. AFAD tarafından alınan bilgilere göre, Adıyaman’da deprem gerçekleşti. Deprem Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Gaziantep’te de hissedildi. Adıyaman’da meydana gelen depremde Malatya’daki ağır hasarlı bir bina yıkıldı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili birden yıkan 7.7 büyüklüğündeki depremden sonra depremler meydana gelmeye devam ediyor. AFAD tarafından alınan verilere göre, Adıyaman’ın Sincik ilçesinde saat 21.55’te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Öte yandan Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4,5 olarak kaydetti.

BİR BİNA ÇÖKTÜ

Adıyaman’daki 4,5 büyüklüğündeki depremin ardından Malatya’da bir bina çöktü. Fuzuli Caddesi girişindeki binanın yıkılması üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

6 katlı binanın bir bölümünün Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkıldığı, kalan kısmının ise son depremde çöktüğü öğrenildi. Ekipler, yaptıkları incelemede enkazda kimsenin olmadığını tespit etti.

GAZİANTEP’TE KORKUTAN DEPREM

AFAD’dan yapılan açıklamaya göre bu kez de saat 00.08’de Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.