Kültür SanatMagazin

Ada Masalı hayranlarına üzücü haber.. Dizi yayınlanmayacak..

İzmir’de çekilen ve ilgiyle takip edilen dizi Ada Masalı bu hafta bayram nedeniyle özel bölüm olarak kolajlardan oluşan sahnelerle yayınlanacak. Yeni bölümün olmaması diziyi ilgiyle takip edenleri üzdü.

Ada Masalı 1. Sezon 3. Bölüm Tek Parça Full HD İzle | puhutv

Yaz dizilerinin içinde başarıyı yakalamış ve ilgiyle takip edilen dizi Ada Masalı salı akşamları izleyiciyle buluşuyordu. Ancak bu hafta bayram nedeniyle yeni bölüm yayınlanmayacak. Yeni bölüm yerine kolajlardan oluşan özel bölüm ekranda olacak.

Dizinin hayranları bu duruma sosyal medyadan tepki göstermeyi ihmal etmedi. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolünü üstlendiği ay yapımın fenomen dizisi salı akşamı 20.00’de Star TV’de özel bölüm olarak yayınlanacak.

Ada Masalı 1. Sezon 4. Bölüm Tek Parça Full HD İzle | puhutv

Dizinin konusu

Ay Yapım’ın sevilen yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. ‘Ada Masalı’, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.

Yayın Günü: 20 Temmuz Salı

Yayın Saati: 20.00 / Özel Bölüm

Yapım: Ay Yapım

Yönetmen: Ali Bilgin

Senaryo: Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak

Oyuncular: Ayça Ayşin Turan (Haziran), Alp Navruz (Poyraz), İpek Tenolcay (Zeynep), Nihan Büyükağaç (Selma), Bülent Çolak (Görkem), Cem Anıl Kenar (Hakan), Beril Pozam (İdil), Özge Demirtel (Biricik), Rami Narin (Alper), Eylül Ersöz (Nehir), Bedia Ener (Aliye), Mesut Özkeçeci (Doygun), Merve Nur Bengi (Melisa), Fatih Yücebağ (Sadık), Bensu Begoviç (Duygu), Eren Devrim (Mert), Mustafa Aran (Burak)