Magazin

Ada Masalı dizisindeki aşk gerçek mi oluyor? Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan aşk mı yaşıyor?

Ada Masalı dizisinde Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Canlandırdıkları rol ile çok yakıştırılan ikili aşk mı yaşıyor?

Son dönemin gözde oyuncuları Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Çekimleri İzmir’de süren Ada Masalı adlı dizide Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un son dönemde yakınlaştıkları iddia edildi.

Kulaktan kulağa yayılan aşk iddiası sonrası tüm gözler Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yapacağı açıklamaya çevrildi. Alp Navruz, geçtiğimiz ay uzun süredir birliktelik yaşadığı 2009 Türkiye Güzeli Ebru Şam’dan sürpriz bir şekilde ayrılmıştı.

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 Sinop doğumludur. Babası Kastamonulu annesi ise Sinoplu’dur. İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alan Ayça Ayşin Turan ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı’nda da eğitim görmüştür.

2011 yılında yayınlanan Dinle Sevgili dizisiyle televizyon dünyasına adım atan oyuncunun asıl çıkışı Karagül dizisinde canlandırdığı “Ada” rolüyle olmuştur. Ayça Ayşin Turan, 1.67 metre boyunda, 47 kilo ve Akrep burcudur.

Ayça Ayşin Turan’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Hakan: Muhafız (Leyla) (TV Dizisi)
2017 – Meryem (Meryem Akça) (TV Dizisi)
2016 – Altınsoylar (Burcu) (TV Dizisi)
2015 – Sevimli Tehlikei (Zeliş) (Sinema Filmi)
2014 – Karagül (Ada) (TV Dizisi)
2011 – Dinle Sevgili (Gülfem) (TV Dizisi)