Gündem

Acun, Mehmet Şef’in Yüzüne Dolar mı Fırlattı? Mehmet Şef Sessizliğini Bozdu! Yaşananları Tek Tek Anlattı!

Tv8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı olan Masterchef, yeni sezona sayılı günler en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Programın jüri üyelerinden olan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, uzun süren sessizliğine son verdi. Ünlü şefin yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği, ekranların en uzun soluklu yemek yarışmalarından olan Masterchef’in yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Kısa süre sonra izleyici ile buluşacak olan yapım, gündemde en çok konuşulanların arasında yer almıştı.

Acun, Mehmet Şef’in Yüzünde Dolar Fırlattı Denmişti

4 sezondur jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya’nın yeni sezonda yapımda yer almayacağı iddia edilirken, Acun Ilıcalı ile birbirlerine girdikleri ileri sürülmüştü. Hatta, ortaya atılan iddialar arasında iki ismin para yüzünden birbirine girdiği ve Acun Ilıcalı’nın Mehmet Yalçınkaya’nın suratına bir deste dolar fırlattığı ortaya atılmıştı. Bu iddialar sosyal medya gündeminde deprem etkisi yaratmıştı.

İddiaları Yalanladı

Tüm bu iddialara rağmen Mehmet Yalçınkaya, yeni sezonda Masterchef jürisinde yer alacağını açıklamıştı. Yapılan iddialar karşısında uzun süredir sessiz kalan ünlü şef, sessizliğini bozdu. ’Acun yüzüne dolar fırlattı’, ‘Somer Şef ile kavga etti’, ‘Çekimleri terk etti’ gibi pek çok iddianın ortaya atıldığını ve kendisini kaprisli bir star gibi lanse edildiğini söyleyen ünlü şef, tüm bu iddiaları yalanladı.

Acun Ilıcalı ile asla para konuşmadığını ifade Mehmet Yalçınkaya, sözleşmeleri bile okumadan imzaladığını söyledi. Her şeyden önce Acun Ilıcalı ile çok yakın dost olduklarını ve program haricinde normal hayatlarında da görüştüklerini ifade eden ünlü şef, hayatı boyunca parayı pulu mesele etmediğini dile getirdi.