GündemMagazin

Acun Ilıcalı’ya acı haber: Sette çalışırken hayatını kaybetti!

TV kanalının sahibi Acun Ilıcalı’ya kötü haber geldi. Dominik Cumhuriyeti’ndeki setinde güvenlik görevlisi olarak çalışan 22 yaşındaki Ferat Korkmaz, kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

“BAŞIMIZ SAĞ OLSUN”

Hakan Hatipoğlu sosyal medyada “Başımız sağolsun Alpay Kazan’ı kaybettik. Mekanı cennet olsun” sözleriyle duyurdu. Acun Ilıcalı’nın çok yakını olan Alpay Kazan için Fenerbahçeli taraftarlar da peş peşe başsağlığı mesajı yayınladı.

Hakan Hatipoğlu’nun paylaşımına “Ay covid mi?” diye soran Demet Akalın’a yönetmen Ahmet Demirci ise “Kanserdi. Mekanı cennet olsun” yanıtını verdi.

Uzun yıllar birlikte çalıştığı arkadaşının ölüm haberiyle yıkılan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından bu mesajı paylaştı; “Ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan.”

Öte yandan Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda da arkadaşı ve TV Azteca’nın yöneticisi Alberto Ciurana’yı koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Alberto Ciurana ile beraber fotoğrafını paylaşan Ilıcalı, fotoğrafının altına, “Canım arkadaşım her zaman kalbimizdesin, seni hiç unutmayacağız” notunu düşmüştü.

SET GÖREVLİSİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Ilıcalı’nın sahibi olduğu televizyon kanalında yayınlanan bir programın Dominik Cumhuriyeti’ndeki setinde güvenlik görevlisi olarak çalışan 22 yaşındaki Ferat Korkmaz, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Korkmaz’ın cenazesi, memleketi Sakarya’nın Erenler ilçesi Bağlar Mahallesi’ne getirildi. Ferat Korkmaz’ın cenazesi, Yıldıztepe Mehmet Zahit Kotku Camii’nde kılınan namazın ardından Serdivan ilçesi Merkez Mezarlığı’na defnedildi. Acun Ilıcalı da Korkmaz’ın acılı ailesini yalnız bırakmadı.