Magazin

Acun Ilıcalı’nın canlı yayın kazası! Konuşmaları herkes duydu

İnstagram hesabından canlı yayın açan Acun Ilıcalı yayını kapatmayı unutunca konuşmaları herkes duydu. Survivor çekimleri için Dominik'te bulunan Ilıcalı, Ersin Korkut ve Mert Öcal ile İnstagram hesabından canlı yayın açtı. Ancak yayını kapatmayı unutan Ilıcalı'nın konuşmaları herkes tarafından duyuldu.

Survivor çekimleri için Dominik’te bulunan Acun Ilıcalı, İnstagram hesabından canlı yayınlara devam ediyor. Ilıcalı, Survivor’dan elenen Mert Öcal ve Ersin Korkut ile canlı yayın açtı. Ancak canlı yayını kapatmayı unutan Ilıcalı’nın konuşmaları takipçileri tarafından duyuldu.

CANLI YAYINI KAPATMAYI UNUTTU

Yarışmanın yeni bölümü başlamadan önce yaptığı Instagram canlı yayını programda da yayınlanan Acun Ilıcalı, Mert ve Ersin’e hayranlarından gelen soruları sordu. Binlerce kişinin izlediği canlı yayında bir de talihsiz kaza yaşandı. Yayını kapatmayı unutan Acun Ilıcalı ve Mert’in konuşmaları herkes tarafından duyuldu.

İkili arasında geçen konuşmalarda Mert, Acun’a yayının faydalı olup olmayacağını soruyor. Acun ise “Muazzam bir yayın oldu. İkinizin de olması çok faydalıydı” diyor.