GündemMagazin

Acun Ilıcalı’nın acı günü: Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan hayatını kaybetti!

Survivor All Star programında dün akşam yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, acı haberi yarışmacılara duyurdu. Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan’ın hayatını kaybettiği duyuran Acun Ilıcalı ada konseyine ölüm haberini verdi. Sunucu Murat Ceylan ise gözyaşlarına boğuldu.

CENAZEYE KATILDI

Acun Ilıcalı’nın yakın dostu olan Kazan, dün Üsküdar Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye katılan Ilıcalı ise duygusal anlar yaşadı. Kazan, cenaze töreninin ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan ada konseyini ise sunucu Murat Ceylan sundu. Aldığı ölüm haberiyle yıkılan Murat Ceylan, ayakta durmakta güçlük çekerken yarışmacılara acı haberi verirken de kelimeler boğazına düğümlendi. Bir süre sessiz kalarak ağlayan Ceylan, “Ekibimizden, ailemizden çok değerli biri, canımız parçamız bizden koptu. Bir süredir boğuştuğu amansız hastalığa maalesef Alpay ağabeyimiz yenik düştü. Bugün ben de sınanıyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ayakta durmakta güçlük çekiyorum, kelimeleri seçemiyorum. Alpay ağabey şahsım adıma çocukluğumdan beri tanıdığım, bana ağabeylik yapan biriydi. Sizler de yakından tanıyordunuz çoğunuzun anıları vardı” ifadelerini kullandı.

YARIŞMACILAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ceylan’ın haberi vermesinin ardından yarışmadan önce annesini kanserden kaybeden Merve Aydın gözyaşlarına boğuldu. Hastalıktan nefret ettiğini söyleyen Aydın, acılı aileye de sabır diledi. Atakan ise Alpay Kazan’ı çok sevdiğini ve büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Ayşe, Gökhan, Sema ve diğer yarışmacılar da gözyaşlarına hakim olamadı.