GündemMagazin

Acun Ilıcalı’dan flaş Şeyma Subaşı açıklaması!

Acun Ilıcalı verdiği röportajda öyle açıklamalar yaptı ki her biri magazin dünyasının gündemine bomba gibi düşecek. Özellikle Şeyma Subaşı ile ilgili nafaka açıklaması uzun süre gündemde kalacak.

Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı itirafı: İlişkisinin başladığı gün, nafaka almayı bıraktı

İşte çarpıcı röportajın detayları..

“Şeyma nafaka almayı bıraktı!”

Son iki yıldır çok mutlusunuz. Sebebi Çağla Altunkaya mı?
“Öyleyim. Çağla’yla çok güzel bir ilişkimiz var. İki yılı devirdik. Çok üretken bir dönem geçiriyorum ve bunda Çağla ile yakaladığım huzurun önemli olduğunu düşünüyorum. Ben kafa olarak 25 yaşımda kaldım. Belki annemleri kaybettiğim dönemi yaşıyorum hep. Çünkü çocukluğum, yani o dönemlerim çok mutlu geçti. Çağla da kafa olarak çok olgun. Bu sayede aramızdaki yaş farkını pozitife çeviriyoruz.”

Acun Ilıcalı'dan bir ilk; Ayla Çağla Altunkaya ile fotoğrafını paylaştı

Peki ya Çağla’dan öncesi?
“İş hayatımdaki aşırı yoğunluk, özel hayatımda hep problem yarattı. Özel hayatta başarısızlıklar yaşadım. Ama bu sefer her şey çok güzel.”

Eski eşiniz Şeyma Subaşı gündemden hiç düşmüyor. Sevgilisiyle ayrılması haber, barışması ayrı haber. Siz neresindesiniz bu olayların?
“Olanlardan bilgim oluyor. Şeyma’yla çok iyi iki arkadaşız. Çocuğumuz var. Açık söyleyeyim, hatalarımdan kaynaklanan özel hayattaki başarısızlıkların faturasını ilk olarak kendime kestim. Bunun sonuçlarını da göğüslemek zorundayım. Bende şu yok; ‘İlişki yaşadık bitti, bir daha görüşmeyelim.’ Şeyma’nın yaşadığı sorunlarda da yanında oluyorum.”

Şeyma Subaşı hakkında son çıkan ayrılık haberlerinin ardından sizin ona İbiza’dan ev tuttuğunuz söylendi…
“Ben maddi konuları hiçbir zaman konuşmadım, konuşmam. Ben nasıl kendi dostlarımı destekliyorsam, çocuklarımın annelerini de destekliyorum. İbiza’dan ev alma falan, bu detaylara girmeye gerek yok. Konu, bilinenin çok dışında…” “Bizim aramızda ‘Şu kadar para yattı, şu kadar yatmadı’ diye bir durum da yok. Şeyma’yı ihtiyacı olduğu her zaman desteklerim. Şeyma maddi durumu yerinde olduğu ilk gün, hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı…”

“Yani ilişkisi başladı ve bana ‘Şu an paraya ihtiyacım yok’ dedi. Zaten onun kafasında ‘Acun’dan şu kadar para alayım’ diye bir düşüncesi, planı hiç olmamıştır.”

Acun Ilıcalı, St. Tropez’de Eylül 2017’de dünyaevine girip, 14 ay sonra tek celsede anlaşmalı olarak boşandığı 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’na aylık 115 bin TL nafaka ödüyordu.