Kültür Sanat

Acun Ilıcalı yeni platformunu tanıttı! İşte yer alacak o ünlü isimler!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, hazırlıklarını sürdürdüğü yeni dijital platformunun adını kendine ait sosyal medya hesabından paylaştı. Ilıcalı yeni platformunun isminin "Exxen" olacağını söyledi.

Acunn.com’da yer alan habere göre, Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde bazı detaylarını paylaştığı ve yeni dijital içerik platformun adını açıkladı.

Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Yeni dijital platformumuz Exxen’de çok yakında beraberiz” açıklaması yaptı.

Acun Ilıcalı, platformun ismini ünlü reklamcı Ali Taran’ın bulduğunu ifade ederek; “Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye’nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum” dedi.

PLATFORMDA HANGİ ÜNLÜ İSİMLER YER ALACAK?

Ilıcalı’nın kurduğu yeni platformda yer alacak ünlüler de belli olmaya başladı. Kaynaklar, kurulacak dijital TV platformunun konsept olarak Netflix ve BluTV’den herhangi bir farkının olmayacağını fakat ağırlıklı olarak yeni yapılacak yarışmalara odaklanacağını aktardı.

Platform için yeni yarışmaların yapılacağını belirten kaynaklar, orijinal dizi ve filmlerin de yapılacağını söyledi. Platform için ayrılacak bütçenin önümüzdeki haftalarda belli olacağı öğrenildi.

Projelerini netleştiren Acun Ilıcalı’nın ünlü isimlerle anlaşmaya bile vardığı söyleniyor. Bu isimlerden biri de Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ile bir araya gelmiş ama ikili buluşmanın detayları ile ilgili bilgi vermemişti. Acun Ilıcalı, Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ile genç popçu Aleyna Tilki’yi partner yapıyor.

Acun Ilıcalı’ya yakın kaynaklar Cem Yılmaz ile birlikte Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’tan oluşan 3 Adam’a, platform için özel film yapma hedeflerinin olduğunu belirtti.

Ilıcalı’nın ayrıca geçtiğimiz sezon Survivor kadrosunda yer alan ve aralarında aşk dedikoduları çıkan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı’ya da platformda yer vereceği iddialar arasında.