Magazin

Acun Ilıcalı ve FOX Tv arasında sular durulmuyor!

Acun Ilıcalı ile FOX Tv arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı Zuhal Topal ile Sofrada programının TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programı ile aynı olduğunu savunarak fikir hırsızlığı olduğunu açıklayarak FOX Tv’ye dava açmıştı. 

YARIŞMAYA KAYNANALARI EKLEMİŞ
Konu hakkında açıklama yapan FOX TV ise format sahibinin Global Agency A.Ş. olduğunu söyleyerek format sahiplerinden birinin Ramazan Uzan olduğunu açıkladı. Uzan’ın yıllar önce Show TV’de yayınlanan Yemekteyiz’in yapımcılarından olduğu ve yarışmaya sadece kaynanaları ekleyerek yeni bir program gibi FOX TV’de yayınladığı ortaya çıktı.

YENİ BİR PROGRAM GİBİ YAPTILAR
Sabah’ta yer alan habere göre: TV8 tarafından ‘Formatımızı çaldılar’ diye dava edilen FOX TV; Zuhal Topal’la Sofrada programının format sahibinin Global Agency A.Ş. olduğunu öne sürdü. Şirket ise yaptığı açıklamayla; format sahiplerinin biri Ramazan Uzan olmak üzere üç kişi olduğunu söyledi. Ramazan Uzan’ın yıllar önce Show TV’de yayınlanan Yemekteyiz’in jenerik listesinde yer aldığı öğrenildi. Ekipteki bir diğer isimse Hümeyra Daşdan’dı… Yani bu üç yapımcı; çalıştıkları Yemekteyiz programının içeriğine, sadece kaynanaları ekleyip yeni bir program gibi FOX TV’de yayınladı.

Bir yanıt yazın