Magazin

Acun Ilıcalı ve Ahmet Çakar canlı yayında birbirine girdi!

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar Beyaz Futbol programı canlı yayınında Galatasaray-Fenerbahçe derbisini statta izleyen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'yı “Ne sıfatla orada?” diyerek eleştirdi. Çakar’ın sözlerinin ardından yayına bağlanan Acun Ilıcalı Ahmet Çakar'a yanıt verdi. Canlı yayında ipler bir anda gerildi. İşte detaylar...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcularından eski hakem Ahmet Çakar Süper Lig’in 3. haftasında golsüz eşitlikle sona eren Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklama canlı yayında gergin anlar yaşandı.

Çakar, derbiyi Türk Telekom Stadı’nda takip eden Acun Ilıcalı ile ilgili, “Ne sıfatla orada maçı izliyor?” ifadesini kullanması üzerine canlı yayına katılan Ilıcalı, “Burada çok önemli bir konu var. Şu anda orada yorumcu olarak durduğu bir yerde Ahmet Hocam’a böyle bir protokolü hiç araştırmayıp yayının ortasında ‘Acun ne sıfatla orada duruyor’ beni hedef göstermesi benim Ahmet Hocam’a, değerli hocama hiç yakışmadı” dedi.

“10 DAKİKAYI ZİYAN ETTİNİZ”

Ilıcalı, “Bütün Türkiye’nin izlediği bu futbol programında bence 10 dakika ziyan edilmemeliydi. Program için böyle şeyler iyi durmaz. Bir dost olarak söylüyorum” dedi.